Ovitek za iPhone

Zakaj je ovitek za iPhone dobra poteza?

Odgovor na vprašanje iz naslova je lahko precej kratek in enostaven. Ker je vaš iPhone predrag, da ga ne bi zaščitili. Odkar boljši mobilni telefoni dosegajo cene okrog 1000 €, je ena prvih misli takoj po nakupu, kako zaščititi to dragoceno pridobitev. Ali ste vedeli, da se je v zadnjem času delež uporabe zaščitnih etuijev dvignil s 15 % na več kot 50 %?

Ovitki za iPhone 7 in 8

Torej že kar polovica vseh lastnikov pametnih mobilnih telefonov poseže po zaščiti zanje. Nevarnosti za poškodbo so enostavno prevelike, škoda pa je lahko neizmerna. Po padcu na tla lahko mobilni telefon v trenutku postane povsem neuporaben, zato je vsekakor prav, da ga z ovitkom ali etuijem tudi sami ustrezno zaščitite.

Kaj vse se lahko zgodi mobilnemu telefonu?

Nevarnosti in situacij, ki se lahko pripetijo vašemu mobilniku, je nešteto. Pri vseh tudi zaščita ne more pomagati, a pri večini teh se dobro obnese. Vaš mobilni telefon lahko denimo:

  1. Pade iz rok ali mize naravnost na tla. Poškoduje se ohišje, v najslabšem primeru pa poči steklo ali celo zaslon in vaš najboljši prijatelj je v trenutku neuporaben.
  2. Pade v vodo ali lužo. Če ga ne boste imeli ravno takrat shranjenega v kakšni nepremočljivi torbici, je situacija za vaš telefon lahko precej nevarna.
  3. Se pregreje na vročini. Poleti se sonči skupaj z vami, UV žarki in visoka temperatura pa lahko škodujejo njegovim vitalnim delom.
  4. Se poškoduje v torbici ali žepu. V torbici se premetava skupaj s ključi in naslednjič, ko ga vzamete iz nje, opazite na zaslonu grde praske.

Ovitki za iPhone XS Max

ZANIMIVO: Ali ste vedeli, da kar 20 % vseh padcev mobilnih telefonov v vodo pripada »skoku« v straniščno školjko?

Ne dovolite, da se vašemu telefonu pripeti kaj usodnega, zato raje poskrbite za primerno zaščito, še preden pride do neljubih situacij. V spletni trgovini ilovemobi.si vas čakajo ovitki za iPhone in druge znamke. Ne glede na to ali potrebujete ovitek, etui ali drug dodatek za telefon, boste vsekakor z lahkoto našli nekaj po svojem okusu.