Smešna majica

Ko vas pogled na majico nasmeji

Ste si kdaj želeli, da vam ne bi bilo potrebno razlagati svojih občutij? Da vam ne bi bilo potrebno ljudem povedati, naj vas pustijo pri miru? Da bi lahko vsem pokazali, kako duhovito razmišljate? Povedali, s čim se ukvarjate in kaj vas zanima? Rešitev je povsem preprosta, kajti govorjenju in razlagam se lahko precej elegantno izognete. Kako? Naj namesto vas spregovori vaša majica!

Smešne majice z napisi, s katerimi hitro vse pojasnimo, so zadnja leta pravi hit, saj omogočajo zanimiv in enostaven način komuniciranja z drugimi – tako s poznanimi ljudmi kot s popolnimi neznanci. Poleg tega, da smešne majice poskrbijo za smeh, pa so tudi izjemno modne.

Za vsakogar in za vse namene

Smešne majice so seveda primerne za prosti čas in neformalne priložnosti, kajti v prvi vrsti je treba vedeti, da lahko v nekaterih okoljih in pri nekaterih ljudeh izzovejo smeh. Kadar jih ne nosimo ob pravem času na pravem mestu, pa so lahko tudi žaljive oziroma marsikoga prizadenejo.

  • Smešna majica - Like a Boss

Smešna majica je običajno tista, pri kateri se besedilo hudomušno nanaša na osebo, ki jo nosi. Poigrava se z njegovo starostjo, spolom, poklicem, stanom, hobiji in podobno. In prav zato tovrstne majice najbolj nasmejijo ljudi, ki to osebo poznajo. Napis, ki se norčuje iz delovnega časa učiteljev, je namreč najbolj zabaven, če ga nosi učiteljica; napis, ki se norčuje iz zaslužka zdravnikov, je najbolj zabaven, če ga nosi zdravnik; napis o odganjanju snubcev s puško je najbolj hecen, če ga nosi oče najstnice …

Seveda pa so na voljo tudi smešne majice, ki nasmejijo ne glede na to, ali osebo poznamo ali ne. Običajno gre za smešne priredbe pregovorov, logotipov ali drugih splošno znanih fraz, sloganov in simbolov.

Je res, da se v tovrstne majice najraje oblačijo mladi in predvsem predstavniki moškega spola? Pravzaprav to ne drži. Niso primerne samo za najstnike, temveč tudi za odrasle, tudi tiste v zrelih letih. In tudi ženske jih imajo rade, kadar se oblečejo športno in uživajo v svojem prostem času.

Smešna majica po meri?

Kaj pravite na to, da bi imeli povsem unikatno majico, z napisom, ki je plod vaše kreativnosti in vaše nore domišljije? Ni težav. Na spletni strani majice.si poskrbijo za vse.

Naredi si svojo smešno majico tudi ti! Izbrati je potrebno material, torej kroj in barvo majice, nato se doda napis, fotografija, logotip … Majica je tako narejena povsem unikatno. Takšno majico lahko nosiš sam ter tako izražaš svoje misli in ideje, ali pa jo uporabiš kot darilo.

Naredi majico

Darilo? Vsekakor – a ni nujno, da se zaradi tega mučiš in iščeš inspiracijo. Smešne majice, ki so primerne za darila prijateljem, staršem, babicam in dedkom, otrokom in tako naprej, so na voljo tudi že pripravljene, torej z napisi za vsako priložnost in vsako osebo. Potrebno je le nekoliko pobrskati in najti pravo.

Majice za skupine

Poleg majic za posameznike, so že dolgo priljubljene tudi majice za skupine, v katere se rade oblečejo najrazličnejše druščine. Če želite zanimive in smešne majice na primer za dekliščino, lahko pobrskate med že pripravljenimi motivi ali pa oblikujete svoj dizajn, prav tako pridejo takšne majice prav za skupine sošolcev, sodelavcev, za družinska srečanja in obletnice …