Vedeževalka

Vedeževalka razkriva vašo prihodnost

Se vam zdi vaša prihodnost zavita v tisoč tančic, zaradi katerih težko izberete svojo trenutno pot? Če jih želite odstreti, vam lahko pomaga vedeževalka. Z vpogledom v vašo prihodnost, prav tako pa tudi v preteklost in sedanjost, bo hitro ponudila delčke sveta, ki sestavljajo vašo usodo.

Kakšna je prava vedeževalka?

Kljub temu, da se ljudje na preroke, vedeževalce, jasnovidce in najrazličnejše druge medije zanašajo že tisočletja, marsikdo na vedeževanje še vedno gleda nekoliko postrani in mu ne zaupa popolnoma. Zakaj? Žal lahko rečemo, da v sodobnem času predvsem zato, ker je biti vedeževalka klic in poslanstvo, ne pa poklic in posel. Marsikdo, ki nudi vedeževanje, namreč za to nima niti talenta niti prirojenih sposobnosti, poleg tega pa nima primernega načina komunikacije.

Kakšna naj bo torej vedeževalka, da se lahko zanesemo na njene napovedi? Vedeževalka ni nujno starejša gospa, ki zna polagati tarot karte. Dar jasnovidnosti in vedeževalstva se lahko nahaja v zelo različnih osebah, kjer spol, leta ali narodnost ne štejejo prav nič. Nenazadnje smo za kozmos vsi duše, ujete v telo, ki je lahko takšno ali drugačno. Vedeževalka (ali vedeževalec) tudi ni nujno oseba, ki se že na zunaj kaže kot poduhovljena ali se odreka materialnemu.

Tarot karte

Kakšna je torej prava vedeževalka ali vedeževalec? Običajno med osebnimi lastnostmi hitro prepoznamo blag in prijeten nastop, ki kažeta na veliko razumevanje sveta in predvsem na empatijo. Empatija je nujno potrebna, kajti vedeževalka je oseba, ki se mora znati povezati z drugimi, zaznati njihovo energijo in se vživeti v njihovo usodo.

Vedeževalka, ki ji lahko zaupate, bo torej prijetna, prijazna in sočutna, vendar le do neke mere. Če vam želi dobro svetovati, se namreč ravno tako ne sme utopiti v vaših čustvih, temveč mora ohraniti do njih objektiven odnos. Povedano preprosto – dobra vedeževalka vas bo znala tudi ustaviti, prizemljiti in vam povedati, kje je potrebno potegniti črto.