Pametna ura

Kaj vse omogoča pametna ura?

Živimo v dobi pametnih naprav, ki so na vsakem koraku z nami in nam pomagajo ter lajšajo delovne obveznosti, skrbijo za zabavo ter marsikaj drugega, na kar pred nekaj leti ne bi niti pomislili. Poleg pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov pa so vse pogosteje prisotne tudi pametne ure.

Še ne tako dolgo nazaj je bila že sama misel na pametno uro precej draga. Danes je situacija precej drugačna, saj je kakovostno uro z veliko funkcijami moč dobiti po zares ugodni ceni. V nadaljevanju boste spoznali glavne razloge, zakaj je smiselno imeti pametno uro. Vsekakor tudi za to, da vemo, koliko je ura, a poleg tega še za marsikaj drugega.

Skrb za zdravje

Velika večina pametnih ur zajema kopico funkcij in dodatnih aplikacij, s pomočjo katerih lahko nadziramo svoje zdravje. Merjenje srčnega utripa, spalnega ritma in podobno pove marsikaj o zdravju tistega, ki jo nosi. Še posebej navdušeni so nad pametnimi urami športniki in rekreativci.

Pametne ure Colmi in Haylou

S pomočjo pametne ure je namreč moč beležiti svoje treninge in primerjati rezultate med seboj. Prav tako imajo določeni modeli vgrajen GPS modul, kar pomeni, da bosta na voljo tudi pretečena ali prehojena razdalja ter hitrost. Pametna ura vam bo pokazala tudi trenutni nivo stresa in vas opozorila, kdaj je čas za počitek.

Koristen modni dodatek

Ker je ura že od nekdaj tudi modni dodatek in ne zgolj prikazovalnik časa, je jasno, da tudi pametne ure sledijo temu trendu. Na izbiro je ogromno različnih modelov in oblik različnih proizvajalcev. Lepe in kakovostne modele pa lahko kar preko spleta kupimo že za manj kot 50 evrov.

Pametne ure Colmi

Pametno uro lahko povežemo tudi s svojim pametnim telefonom, s čimer pridobimo še več možnosti uporabe. Odvisno od modela lahko na zaslonu takšne ure prebiramo sporočila in obvestila ali pa celo, ločeno od telefona, opravimo ali sprejmemo klic. Na spletni strani GoSport.si boste zagotovo našli takšno, ki bo v popolnosti ustrezala vašim željam in zahtevam.