SANTIM Čiščenje

SANTIM Čiščenje – partner za popolno čistočo

Urejenost poslovnih prostorov ima velik vpliv na delovno klimo in počutje zaposlenih. Če so prostori neurejeni, prašni in umazani, je motivacija za delo nižja, kot bi bila, če bi bili prostori čisti in urejeni. Nekatera podjetja se odločijo, da bodo za čistočo skrbela sama, medtem ko druga raje poiščejo čistilni servis, ki redno skrbi za čistočo. Eden takšnih je tudi SANTIM Čiščenje d.o.o., kjer nudijo dnevno, generalno in specialno čiščenje.

Ali v vašem podjetju za higienske standarde in urejenost prostorov poskrbite sami? Potem si vzemite trenutek in razmislite, v kakšni meri za to res skrbite. So v tem trenutku tla posesana? Je z delovnih površin odstranjen prah? So vaša okna pomita, prav tako pa tudi žaluzije? Če ste na vse odgovorilo pritrdilno, vam lahko le čestitamo, v nasprotnem primeru pa vam svetujemo, da razmislite o najemu čistilnega servisa oziroma podjetja, ki ponuja storitve čiščenja.

Ne pozabite, da nečistoča in predvsem prah lahko privedeta do težav z zdravjem in alergij, česar pa si vaši zaposleni zagotovo ne želijo. Čistoče nikar ne zanemarjajte, saj urejen in čist delovni prostor predstavlja osnovo za zdravo delovno okolje.

Kaj ponuja podjetje SANTIM Čiščenje?

Začetki podjetja SANTIM Čiščenje d.o.o. segajo v leto 1996. Vse od takrat si podjetje, specializirano za storitve čiščenja, prizadeva svojim naročnikom zagotoviti visoko kakovostno in celovito storitev. Jedro podjetja sestavljajo usposobljeni zaposleni, podjetje pa z rednimi izobraževanji in izboljševanjem delovnih pogojev skrbi za odlične medsebojne odnose in visoko motiviranost za delo. Podjetju sta zelo pomembni tudi jasna komunikacija z naročnikom in dobra priprava dela.

SANTIM Čiščenje ponuja tri vrste storitev:

Dnevno čiščenje: Z naročnikom se dogovorijo, da enkrat do sedemkrat na teden opravijo čiščenje delovnih prostorov v želenem obsegu. Poskrbijo tudi za čistilna sredstva in papirno galanterijo.

Čiščenje poslovnih prostorov

Generalno čiščenje: Storitev dopolnjuje dnevno čiščenje, gre pa za natančnejše čiščenje, pri katerem se čistilni servis osredotoči predvsem na težje dostopne in pogosto spregledane predele.

Specialno čiščenje: Lahko gre za samostojno storitev, prav tako pa SANTIM Čiščenje lahko storitev ponudi v sklopu generalnega čiščenja. V tem primeru se pri delu uporabljajo tudi posebni čistilni stroji.

Podjetje skrbi za temeljito čistočo najrazličnejših objektov in prostorov:

  • poslovnih objektov,
  • vzgojno-izobraževalnih ustanov,
  • industrijskih in živilskih obratov,
  • zdravstvenih domov,
  • novogradenj in saniranih objektov.

Podjetje SANTIM Čiščenje d.o.o. poleg storitev čiščenja nudi tudi vzdrževanje objektov, hišniška opravila in urejanje okolice. V podjetju z bogato ponudbo storitev poskrbijo za odlične delovne pogoje ter za to, da delo zaposlenih lahko poteka nemoteno.